Object Rotterdam

Object Rotterdam

Met trots laat Bas Vellekoop zijn nieuwste ontwerp genaamd PINE zien bij OBJECT in Rotterdam. PINE is de eerste wandkast die wordt toegevoegd aan zijn collectie. Het is een modulair kast-systeem, waarbij het aantal onderdelen en de kleuren van de materialen zelf gekozen kunnen worden.

PINE bestaat – naast stalen wandprofielen – uit vurenhouten planken met een uitgesproken tekening en een natuurlijke uitstraling, die wordt versterkt door de afgeronde hoeken. Het nieuwe wandsysteem biedt oneindig veel mogelijkheden; van een enkele wandplank tot een wand-vullende boekenkast. De onderdelen zijn beschikbaar in meerdere lengte- en of breedtematen. En om de kast perfect aan te laten sluiten op het interieur is er ruime keuze in de kleuren van de planken en de wandprofielen.

Bas Vellekoop weet het ambachtelijke vakmanschap van lokale meubelmakers te combineren met digitale productietechnieken, zoals computergestuurd frezen van hout en 3D lasersnijden van staal. De unieke combinatie van ambacht en techniek maakt het mogelijk om de houten planken op een subtiele manier te bevestigen aan de wandprofielen. Dit geeft het ontwerp de bekende signatuur van eenvoud in detaillering en constructie. De kast wordt in zijn geheel in Nederland gefabriceerd.

Wandkast PINE is vanaf 10 februari 2023 te bewonderen bij designbeurs OBJECT Rotterdam. De beursstand is mede mogelijk gemaakt door duurzaam materiaal dat beschikbaar gesteld is door Finsa.

www.objectrotterdam.com

Van 10 t/m 12 februari 2023 is Bas Vellekoop te vinden op de 2e verdieping van het HAKA-gebouw.
Bezoekadres: Vierhavensstraat 40, Rotterdam.

De beurs is dagelijks geopend van 10:00u tot 18:00u. Tickets (€16,50) zijn online of via Bas Vellekoop zelf te verkrijgen (op=op). Laat per email weten als je gebruik wilt maken van deze gratis tickets.

https://objectrotterdam.com

Meer weten?
Kijk onder downloads voor beeldmateriaal, product specificaties en kleuren van PINE. Ook is er een 3D-bibliotheek te vinden.

Category:

product