PINE

PINE

PINE is een modulair kast-systeem, waarbij het aantal onderdelen en de kleuren van de materialen zelf gekozen kunnen worden.

PINE bestaat – naast stalen wandprofielen – uit vurenhouten planken met een uitgesproken tekening en een natuurlijke uitstraling, die wordt versterkt door de afgeronde hoeken. Het nieuwe wandsysteem biedt oneindig veel mogelijkheden; van een enkele wandplank tot een wand-vullende boekenkast. De onderdelen zijn beschikbaar in meerdere lengte- en of breedtematen. En om de kast perfect aan te laten sluiten op het interieur is er ruime keuze in de kleuren van de planken en de wandprofielen.

Bas Vellekoop weet het ambachtelijke vakmanschap van lokale meubelmakers te combineren met digitale productietechnieken, zoals computergestuurd frezen van hout en 3D lasersnijden van staal. De unieke combinatie van ambacht en techniek maakt het mogelijk om de houten planken op een subtiele manier te bevestigen aan de wandprofielen. Dit geeft het ontwerp de bekende signatuur van eenvoud in detaillering en constructie. De kast wordt in zijn geheel in Nederland gefabriceerd.

Interesse? Stuur ons een emailtje:     

Category:

product

Client:

BAS VELLEKOOP | www.basvellekoop.nl